Sådan ser du, hvem der har set din placering på Snapchat

Hvis du er en almindelig bruger af Snapchat, skal du have set et kort i applikationen. Dette kort har en unik funktion. Når du går til et sted, bevæger din Bitmoji-avatar sig også på dette kort. Derfor får dine tilhængere besked om, hvor du er. Hvis du vil holde dine eventyr private, kan denne funktion deaktiveres. Men hvad hvis du vil se, hvem der har set din placering på Snapchat?

I denne artikel vil vi se, hvad ' Snap kort 'Er, samt hvordan man finder ud af, hvem der ser din placering på Snapchat. Derfor, hvis du er interesseret, skal du fortsætte med at rulle og fortsætte med læsningen!



Sådan ser du, hvem der har set din placering på Snapchat



Indhold

Sådan ser du, hvem der har set din placering på Snapchat

Årsager til, at man måske vil vide, hvem der har set deres placering på Snapchat

Når du opdaterer oplysninger om dig selv online, har du ret til at vide, hvem der ser det. Nogle gange bliver denne ret taget væk af privatlivets funktioner i en applikation. Det samme gælder placeringen. At vide, hvem der har set din placering på en social medieplatform, giver dig en følelse af sikkerhed. Det kan også informere dig om enhver forfølgelsesadfærd. Her er en liste over mulige grunde til, at du gerne vil vide, hvem der har set din placering på Snapchat:



  1. At kontrollere, om nogle af dine venner er i nærheden, så du kan hænge ud sammen.
  2. At passe på enhver usædvanlig aktivitet.
  3. For at finde ud af, om især en person, som du ville se placeringen, har set det eller ej.

Hvis du forholder dig til en af ​​ovennævnte grunde, skal du læse hele denne artikel meget omhyggeligt!

Sådan ser du, hvem der har set din placering på Snapchat

Før dette 'hvordan' kommer en 'dåse'. Kan du se, hvem der har set din placering på Snapchat? Svaret er - et uheldigt nej . Du kan ikke se listen over de personer, der har set din placering på Snapchat. Desuden underretter applikationen dig ikke, når nogen kontrollerer din placering.

Funktionen, der tillod brugerne at kontrollere, om nogen har kontrolleret deres placering sidst dukkede op i 2018. Men nu er den blevet fjernet. Dette blev gjort ved at trykke på Snap kort og derefter trykke på Indstillinger . Men hvis du åbner Indstillinger nu finder du kun et par tilpasningsmuligheder i stedet for den liste, der bruges til at blive vist der.



Logikken bag dette træk er ret enkel. Hvis du går igennem dit Snap Map og ved et uheld trykker på en brugers emoji, vil det give dem det forkerte indtryk. Dette ville især være tilfældet, hvis de er fremmede. Selvom Snap Map er et fremragende værktøj til at finde ud af, om nogen af ​​dine venner er i samme område, kan det også udgøre en trussel mod ens privatliv.

Bliver de underrettet, når du ser på en persons placering?

Mens vi taler om Snap Map, lad os også holde os på den anden persons sted. Hvis de har kigget på en persons placering, får de en underretning? Det mest ligefremme svar på dette spørgsmål er nej; ingen meddelelser sendes .

Dette adskiller sig meget fra Snapchat, der sender en underretning til brugerne, hvis nogen tager et screenshot af deres historier. I modsætning til skærmbillederne får du heller ikke kendskab til de brugere, der har set din placering, og de får heller ikke en underretning, hvis du trykker på deres.

Hvad er kortfunktionen?

Kortfunktionen viser brugerens rejsepladser. Hvis en person er rejst fra Houston til New York, viser applikationen stien i form af en stiplet linje. Hvis nogen følger dine rejsehistorier, bliver du informeret. Man kan også konkludere, at rejsehistorier også ligner almindelige historier. Den eneste anden ting er, at da den viser din placering, kan du finde ud af, om nogen har set din placering.

itunes kunne ikke oprette forbindelse til denne ipad. der opstod en ukendt fejl 0xe80000a

Er der en måde at skjule din placering på Snap Map?

For at forstå dette, lad os først se på, hvad Snap Map er. Det er en funktion, der giver dig mulighed for at dele din placering med dine venner. Der er tre forskellige fortrolighedsindstillinger, som man kan vælge imellem. De er som følger:

Ghost Mode - Hvis du vil have din bevægelse til at være privat, kan du slå denne tilstand til . Ghost Mode gør dig usynlig på Snap Map og sikrer derfor det største privatliv.

Mine venner - Dette valg gør din placering tilgængelig for alle brugere på din venneliste.

Mine venner, undtagen - Hvis du har en ven, som du ikke vil dele din placering med, kan du vælge denne indstilling og udelukke dem fra listen .

Sådan ser du, hvem der har set din placering på Snapchat Sådan ser du, hvem der har set din placering på Snapchat

En ting, du skal være forsigtig med, er at selv når du sender regelmæssige historier på Snapchat, bliver din placering bevaret på dens servere. Dette betyder, at alle dine venner vil kunne se placeringen, når den er live på platformen.

Hvordan skjuler du din placering på Snapchat?

Den bedste måde at skjule din placering på Snapchat er ved hjælp af Ghost Mode . Følgende er de trin, du skal følge:

1. Start ansøgningen og stryg nedad på kameraet . Dette åbner Snap kort .

Start applikationen, og stryg nedad på kameraet. Dette åbner Snap Map.

2. Tryk på på gearikon på højre side, Dette åbner Snap Map-indstillinger . Derfra kan du tænde for Ghost Mode .

Sådan ser du, hvem der har set din placering på Snapchat

3. Når denne tilstand er slået til, kan dine venner ikke se din aktuelle placering.

For det første skal man slutte fred med det faktum, at det er umuligt at vide, hvem der ser deres placering. I en sådan situation lyder det som en logisk mulighed at holde tingene private. Det ghost mode skjuler din placering perfekt, og derfor skal man sørge for at tænde den, når og når de gerne vil skjule deres placering.

Ofte stillede spørgsmål (ofte stillede spørgsmål)

Q1. Kan du se, hvem der kontrollerer din placering på Snapchat?

Lade være med , kan du ikke se, hvem der kontrollerer din placering på Snapchat. Man kan dog se, hvem der følger dine rejsehistorier.

Q2. Sender Snapchat en underretning, når du ser på en persons placering?

Lade være med , Snapchat sender ingen underretninger, når du ser en persons placering.

Q3. Vil nogen vide, om jeg har set dem på Snap Map?

Hvis du ser nogen på Snap Map, modtager de ikke nogen underretning. De ved ikke engang, at du har tappet på deres Bitmoji-avatar.

Vi håber, at denne guide var nyttig, og at du var i stand til det se hvem der har set din placering på Snapchat . Hvis du stadig har spørgsmål vedrørende denne artikel, er du velkommen til at spørge dem i kommentarfeltet.

Redaktørens Valg


Deaktiver funktionen Knibzoom i Windows 10

Blød


Deaktiver funktionen Knibzoom i Windows 10

Deaktiver funktionen Knibzoom i Windows 10: Hvis du står over for problemet, når du bevæger musen rundt på siden, zoomer den automatisk ind og ud, så du måske ønsker at deaktivere denne funktion. Denne funktion kaldes pinch zoom gestus, og den kan let irritere dig, så du ser muligvis en måde at deaktivere

Læs Mere
Fix Windows Media Player Server-udførelse mislykkedes fejl

Blød


Fix Windows Media Player Server-udførelse mislykkedes fejl

Fix Windows Media Player Server-udførelse mislykkedes fejl: Registrer jscript.dll og vbscript.dll, deaktiver Windows Media Player Network Sharing Service

Læs Mere